Energiezuinige pompen

erwarmingspompen worden toegepast op warmwaterverwarmingen van alle systemen, klimaattoepassingen en industriële circulatie-installaties. De standaard verwarmingspompen zijn echter energieverslinders en hierdoor ook erg duur in het gebruik. Om deze reden heeft Wilo hoogrendement pompen ontwikkeld voor gezinswoningen, die zeer energiezuinig zijn.

Wilo-Stratos PICO

De Wilo-Stratos PICO is zo een energiezuinige pomp. Deze pomp kan tot wel 90%* energie besparen, in vergelijking met standaard pompen. De Wilo-Stratos PICO heeft dan ook een A-label en is zelfs tot winnaar van de A-klasse uitgeroepen. Doordat de Wilo-Stratos PICO zo energiezuinig is, is deze pomp ook kostenbesparend. Zo kunt u tot wel € 140,- per jaar besparen op uw energierekening.

De Wilo-Stratos PICO is een hoogrendement pomp, speciaal voor één- en tweegezinswoningen en voor gebouwen met twee tot zes appartementen. Voor het bedieningsgemak is deze pomp voorzien van een groot display. Daarnaast is de pomp eenvoudig te installeren.

Wilo-Stratos PICO

Wilo-Smart

De Wilo-Smart is een goedkopere versie van een energiezuinige pomp. Ook deze pomp heeft een A-label en is de goedkoopste pomp van deze A-klasse. De Wilo-Smart zorgt voor significant meer comfort dan een standaard pomp. Bij deze pomp is een energiebesparing tot wel 70%* mogelijk.

De Wilo-Smart is makkelijk aan te sluiten en eenvoudig te regelen via drie voorinstellingen. Stromingsgeruis behoort bij deze pomp tot het verleden. Daarnaast verzekert het antiblokkeersysteem dat de pomp een uiterst betrouwbare werking heeft.

Wilo-Smart

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze pompen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Maak een afspraak >


Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen