CV-Ketels Kreeft & Van Wissen Aalsmeer

Kreeft & van Wissen is er voor alle werkzaamheden rondom uw cv-installatie. Of het nu gaat om het onderhouden van de ketel, het verhelpen van een storing of het plaatsen van een nieuwe installatie, u kunt vertrouwen op Kreeft & van Wissen!

Zowel warmte, als warm water zijn belangrijk voor comfort in huis. Het is daardoor van groot belang dat uw cv-ketel optimaal presteert. Kreeft & van Wissen werkt alleen samen met topmerken en onze monteurs zijn echte vakmannen. Naast het installeren van een nieuwe cv-ketel, kunnen wij uw cv-ketel jaarlijks onderhouden, zodat de ketel het hele jaar naar behoren functioneert.

Wilt u weten of uw cv-ketel aan vervanging toe is en welke cv-ketel het best bij uw huis en huishouden past? Doe dan de cv-test.

Nieuwe cv-ketel

Als u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en naar uw wensen te luisteren, om vervolgens de mogelijkheden bij u thuis te bespreken.

Service & onderhoud

Zowel oude, als nieuwe ketels, moeten jaarlijks onderhouden worden. Kreeft & van Wissen biedt verschillende onderhoudscontracten aan.

CV-ketel advies

Wij voorzien u graag van advies op maat passend bij uw situatie. Maak vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak >Kreeft & van Wissen levert cv-ketels van de volgende merken:
Atag logo   Nefit logo   Remeha logo

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen