Wastafels en fonteinen

Wastafels en fonteinen zijn zeer belangrijke elementen in uw badkamer en toilet. Hierdoor is het van belang dat ze goed bij het interieur van de badkamer en toilet passen. Er zijn verschillende soorten wastafels en fonteinen waar u uit kunt kiezen.

Wastafels badkamer

Wastafels in de badkamer zijn er in simpele modellen, maar er kan ook gekozen worden voor een opvallend designmodel. Als u gaat voor een designmodel, kunt u uit veel verschillende soorten kiezen. Wilt u een opzetwastafel voor op een meubel? Of heeft u liever een model zonder meubel? Daarnaast kunt u kiezen van welk materiaal u de wastafel zou willen hebben. Bij de keuze voor een wastafel is het ook belangrijk om naar de ruimte van de badkamer te kijken. In een grote badkamer zou u een dubbele wastafel kunnen laten plaatsen, waardoor u ruimte creƫert om met meerdere mensen tegelijk van de wastafel gebruik te maken. In een kleine badkamer zou een enkele wastafel, of een kleinere dubbele wastafel, praktischer zijn. Ook de plaatsing van een wastafel is van belang. Kiest u voor een hoekmodel of liever een recht model? Met zo veel keuzemogelijkheden is het goed om van te voren na te denken over de stijl die u graag in uw badkamer zou willen en welke wastafel u hier het best bij vindt passen.

Wastafels Kreeft en van Wissen
Wastafel Kreeft en van Wissen
Fontein Kreeft en van Wissen

Wastafels toilet

Voor uw toilet wilt u uiteraard een ander model wastafel dan in uw badkamer. In een toilet zit meestal een kleine wastafel, doordat de ruimte kleiner is. Ook hier kan er gekozen worden voor een designmodel. Daarnaast kunt u kiezen van welk soort materiaal u de wastafel graag zou willen hebben en of u wilt gaan voor een hoekmodel of liever een recht model.

Wastafel toilet Kreeft en van Wissen
Wastafel toilet Kreeft en van Wissen
Wastafel toilet Kreeft en van Wissen

Bezoek de showroomKreeft & van Wissen werkt met de volgende merken wastafels en fonteinen:

Villeroy & Boch logo   Sphinx logo

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen