Toiletten

Ook de kleinste ruimte in het huis moet er tegenwoordig stijlvol uitzien. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Zo zijn er diverse soorten toiletpotten en -zittingen waar u uit kunt kiezen en met accessoires kunt u, uw toilet een totaal ander aanzien geven.

Soorten toiletten

Er zijn verschillende soorten toiletten waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u gaan voor een staand model, maar ook een hangend model kan tot de keuze behoren. Bij een hangend model is de spoelinrichting meestal in de muur weggewerkt, waardoor alleen de toiletpot zelf zichtbaar is. Een voordeel van een hangend model is, dat deze makkelijker schoon te maken is.

Designtoiletten

Naast de keuze tussen een staand en een hangend model, kunt u ook kiezen of u gaat voor een standaard toiletpot of een designtoiletpot. Een designtoilet is qua model en vorm net even iets anders dan een standaard toiletpot, waardoor u een andere sfeer creëert in uw wc. U kunt ervoor kiezen om een toilet te nemen die automatisch door kan trekken, wat zeer hygiënisch is. Daarnaast is er ook de optie om uw toilet als bidet te laten functioneren.

Accessoires

Accessoires geven uw toilet een finishing touch. De toiletrolhouder, de toiletbril, de spoelbak met kraan en de toiletborstel kunnen allemaal in de stijl van uw toilet gekozen worden.

Bezoek de showroomKreeft & van Wissen werkt met de volgende merken toiletten:

Villeroy & Boch logo   Sphinx logo

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen