Service & onderhoud

Het is belangrijk dat uw cv-ketel en andere gastoestellen jaarlijks nagekeken worden. Op deze manier is er minder kans op storingen en brandt uw toestel veiliger en schoner. Dit is gunstig voor het milieu en voor uw stookkosten. Voor deze jaarlijkse controle biedt Kreeft & van Wissen verschillende onderhoudscontracten aan:


 • Zeker basis: alles goed geregeld
  Zeker basis voorziet in regelmatig en deskundig onderhoud. De monteur komt eenmaal per jaar langs voor het onderhoud. Als u een storing heeft aan een installatie kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week een beroep op ons doen. Wij zijn dezelfde dag ter plaatse om het probleem op te lossen. U betaalt hiervoor geen voorrijkosten. Kosten voor arbeid en materiaal worden apart in rekening gebracht.

 • Zeker plus: geen arbeidskosten
  Wilt u meer zekerheid, dan kunt u kiezen voor Zeker plus. Met Zeker plus heeft u alle zekerheden en comfort van Zeker basis én de garantie dat u geen arbeidskosten hoeft te betalen. Uitsluitend de materiaalkosten worden apart in rekening gebracht. Dit contract kan afgesloten worden voor cv-ketels niet ouder dan 8 jaar.

 • Zeker all-in: optimale zekerheid en comfort
  Wilt u in alle gevallen op zeker spelen voor een vast bedrag per maand, dan kiest u voor Zeker all-in. Met Zeker all-in dekt u alle risico’s af en worden er achteraf geen kosten voor arbeid en toestel gebonden materiaal* apart in rekening gebracht. Maximale zekerheid en maximaal comfort dus! Dit contract kan afgesloten worden voor cv-ketels niet ouder dan 8 jaar

 • * Toestelonderdelen binnen de mantel van het toestel met een maximum van 250,- per gebeurtenis met dezelfde storingsoorzaak.

  24/7 Service van Kreeft & van Wissen

  Bij al deze contracten geldt een 24/7 service. Mocht er tussentijds een storing voordoen aan uw cv-ketel of een ander gastoestel, dan staan onze servicemonteurs 7 dagen in de week en 24 per dag voor u klaar om deze storing te verhelpen.

  Wilt u een Service & Onderhoudscontract aanvragen? Klik in dat geval op onderstaande button. Wij verzoeken u dit contract in te vullen, op te slaan en vervolgens naar ons toe te sturen via e-mail: info@kreeft-wissen.nl.

  Contract aanvragen

  Meer informatie? Lees hier de voorwaarden >

  Neem direct contact op Met een ervaren installateur

  Contact opnemen