Airconditioning

Op de dagen dat het buiten warm is, is het fijn als u binnen verkoeling op kunt zoeken. Het gebeurt echter vaak dat de zon uw huis opwarmt, waardoor het binnen onaangenaam warm kan worden. Dit kan hinder veroorzaken in uw dagelijks bezigheden en ook ’s nachts als u slaapt kunt u last hebben van de warmte. Met behulp van een airconditioningsysteem wordt het probleem van een te warm huis opgelost. Airconditioning verkoelt uw huis, waardoor u overdag meer energie hebt om dingen in huis te doen en ’s nachts comfortabeler slaapt. Een airconditioning zorgt dus voor meer wooncomfort. Daarnaast zuivert de airconditioning ook de lucht die u inademt en dit is goed voor uw gezondheid. Airconditioningsystemen passen perfect in ieder interieur en bij elke lifestyle. Daarnaast zijn de nieuwe generatie airco’s energiezuinig.

Soorten aircosystemen

Er zijn verschillende soorten airconditioners. De meest voorkomende airco is de split-unit airco. Deze heeft een afzonderlijke eenheid aan de buitenkant van het huis, waar de “koelvloeistof” in kan afkoelen. Een ander soort airconditioning is de mobiele airconditioning. Deze airco is, zoals de naam al aangeeft, mobiel en kan dus verplaatst worden. Het vocht wordt via een slang afgevoerd en opgevangen in een condensatiebak. De warme lucht wordt afgevoerd via een luchtslang, die door het raam of door een opening in de muur kan worden gehangen.

Voor meer informatie over de verschillende soorten airconditioners kunt u contact met ons opnemen. Mocht u erover denken om een airconditioning in uw huis te laten plaatsen, dan kunt u bij ons een geheel vrijblijvende offerte opvragen.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen