Dakdekking

Dakdekking is een beschermende laag die op een dak wordt aangebracht, zodat het dak water- en sneeuwdicht, en tochtvrij wordt. Bedekking van een dak moet voldoende aan de volgende eigenschappen: het moet onbrandbaar zijn, het moet licht van gewicht zijn en het moet bestand zijn tegen atmosferische invloeden. Daarnaast moet het zo min mogelijk onderhoud vragen.

Platte daken

Platte daken moeten een geheel waterdichte bedekking hebben. Daarnaast moet de dakdekking zo aangebracht worden, dat er geen regen op blijft liggen. Bij platte daken die als terras worden gebruikt, worden er extra eisen gesteld aan de de bedekking. Zo moet deze extra sterk zijn.

Schuine daken

Bij schuine daken is het belangrijk dat de bedekking afwaterend is aangebracht, zonder dat het water naar binnen kan dringen. Ook is hierbij de vorm en de kleur van de bedekking belangrijk, omdat dit een rol speelt bij het uiterlijk van een gebouw.

Specialist

Kreeft & van Wissen is specialist op het gebied van dakdekking. Wij hebben verschillende gebouwen voorzien van dakdekking. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van dakdekking geplaatst door Kreeft & van Wissen.

Contract aanvragen

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen