Geberith monolith
 

Mera

De Geberit Monolith sanitair elementen geven u onvoorstelbare mogelijkheden bij het ontwerpen van uw badkamer. U kunt de elementen bijvoorbeeld gebruiken in combinatie met bijna elk type kraan en badkamerkeramiek dat op de markt te verkrijgen is. Bovendien heeft u de keuze uit 3 verschillende kleuren voor de voorplaten; wit
wit
, zwart
zwart
en umbra
umbra
(donkerbruin), die van hoogwaardig veiligheidsglas zijn gemaakt. En last but not least zijn er, zoals u dat gewend bent van Geberit, voor de installatie geen ingrijpende aanpassingen aan het gebouw nodig. En dat is bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten een groot voordeel. Kortom, de sanitair elementen zijn tot in het laatste detail uitgedacht en hebben veel meer in hun mars dan je op het eerste gezicht zou zeggen.

Geberit Monolith Plus Wc Element
Het Geberit Monolith Plus wc element is een echte allrounder. De geïntegreerde luchtzuivering functie, intelligente sensortechnologie en de uitzonderlijk comfortabele spoelbediening zijn slechts drie van de vele fantastische eigenschappen die het biedt.

Product details van het Geberit Monolith Plus wc-element

Geberit Monolith Wastafel Element
Het Geberit Monolith wastafel element combineert een hoge mate van functionaliteit met strak en sterk design. Het element is gemaakt van hoogwaardige materialen die weinig onderhoud vergen, zoals glas en aluminium. Daarnaast biedt het element de beproefde sanitair techniek van Geberit en flexibele koppelstukken die een makkelijke en degelijke verbinding met bestaande aan- en afvoeraansluitingen mogelijk maken. Natuurlijk kan de Monolith worden gebruikt in combinatie met de meest uiteenlopende soorten kranen en wastafels van verschillende Monolith videofabrikanten. U heeft de optie om te kiezen voor een wastafel element met geïntegreerde kastenKast; links, rechts of beide zijdes. Daarnaast is het wastafel element standaard uitgerust met een rail waarin een bijpassende handdoekhouder kan worden gemonteerd. De dubbele handdoekhouderhanddoekhouder is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes (31 of 41 cm).